Paasevenement 10 april 2023

Maandag 10 april (Tweede Paasdag) was het een gezellige drukte op het paasevenement dat door Staatsbosbeheer en Het Leesten was georganiseerd.

Er was voor de bezoekers van alles te doen. Natuurlijk kon men eieren zoeken,  maar niet op de manier zoals men dat normaal misschien zou doen.  Staatsbosbeheer organiseerde de activiteit ‘wel ei hoort bij mij?’ in het speelbos op het Leesten.  Er liepen ook schapen op de hei, men kon een heuse schapenbingo doen! Stichting Vrienden van Groot Schuylenburg presenteerde zich aan een kraam. We verkochten paaskoekjes (gebakken door bakkerij Zonnehoeve). We gaven informatie over onze projecten. We probeerden nog meer donateurs te werven om projecten voor de cliënten die wonen op Woonzorgpark Groot Schuylenburg te kunnen blijven verwezenlijken. Natuurlijk konden de bezoekers bij de Brasserie terecht voor een hapje en een drankje in paasstijl!

Het was een geslaagd evenement. De Stichting Vrienden van Groot Schuylenburg kijkt uit naar het volgende evenement op het Leesten, waar we opnieuw met een kraam gaan staan.